Idegrendszeri változások változókorban

1287
HOZZÁSZÓLÁS:

40 éves kor után a nők termékenysége rohamosan csökken. A menstruációban szabálytalanságok mutatkoznak, majd végül a vérzés teljesen elmarad. Ezt az életszakaszát nevezzük klimaxnak, vagy  menopauzának.

Jó néhány esetben a menopauza a női testet érintő változások miatt számos zavart okozhat: pl. megnövekszik az artériás erekben a vér nyomása, hőhullámok, fejfájás, fulladás keseríti a szenvedő alany életét, rohamok és végtagfájdalmak jelentkeznek. valtozokor-klimax-menopauza-04

Nem elhanyagolhatóak a pszichikai zavarok sem! A nők ilyenkor könnyen elsírják magukat, túlérzékennyé válnak, gyakran szoronganak, netán depresszióba esnek.

Bebizonyították, hogy ezek a lelki tünetek főleg azoknál a nőknél jelentkeznek, akik többé-kevésbé tudatosan vagy szükségszerűen életüket a termékenység biológiai funkciójával azonosítják: a változókor a teherbeesés lehetőségétől pedig megfosztja őket. Bár van ugyan még egy harmadik is, akiért érdemes élni, de a kérdéses nők a halálra készülődve szomorúan veszik fel a harcot a „túlélés” érdekében.

A nyomelem-terápia nagyon hatásosan képes szembeszállni az idegrendszeri betegségekkel, még mielőtt pszichoterapeuta beavatkozására kerülne sor. >>>

  • Túlzott ingerlékenység, impulzív kirobbanások és reakciók esetén: 1 adag mangán-kobalt, 1 adag alumínium és 1 adag lítium naponta, 1 hónapig (majd ezt követően naponta – felváltva, egészen az állapot javulásáig).
  • Idegi gyengeség, lehangoltság és nem múló rosszkedv esetén: 1 adag réz-arany-ezüst és 1 adag lítium 1 hónapig naponta felváltva (majd naponta felváltva egészen az állapot javulásáig).
1287
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]